Speciális zárak

Motoros hengerzárbetét

A motoros zárbetét rendkívül egyszerűen telepíthető, hiszen bármely euro-profilú cilinder helyén működtethető. Így nemcsak irodák, intézmények, hanem családi házak, lakások védelmére is kiválóan alkalmas.

A zárbetét egyesíti magában a mechanikus és elektronikus beléptetés előnyeit: megtartja az erős mechanikus védelmet ugyanakkor kulcs helyett proxymity médiákat használ a nyitáshoz. A zárbetétben alkalmazott elektronikus és mechanikus megoldások a legmagasabb védelmet tudják biztosítani a rugalmas és kényelmes használat mellett. Az alap kivitel esetén kívülről csak érvényes kártya beolvasása után fordítható el a forgatógomb, belülről pedig bármikor.

A termék fő jellemzői:

  • szabványos euro-profilú zárbetét helyére beszerelhető
  • elemes tápellátás, kábelezést nem igényel
  • moduláris felépítés a különböző ajtó vastagságokhoz
  • 40 000 nyitás / zárás ciklus elemcsere nélkül
  • akár 3000 proxymity kártyát (LF) is tud kezelni
  • az utolsó 2000 esemény tárolása memóriában, kiolvasható
  • kültéri kivitelben is rendelhető
  • kétoldali kártyaolvasás is lehetséges (akár anti-passback funkcióval)
  • beléptető rendszerbe szervezhető (off-line vagy on-line)

A belépés engedélyezéséről vagy visszautasításáról jól látható LED visszajelzések gondoskodnak:

A zárbetétek kizárólag proximity médiákkal is üzemeltethetők: a Mester kártya és a Programozó kártya segítségével hozzárendelhetők vagy törölhetők a felhasználói kártyák.

A Protector zárbetét optimális megoldást nyújt az egy-két belépési ponttal rendelkező objektumoktól a komplex beléptető rendszert alkalmazó nagy felhasználókig. Ezért széles alkalmazási területen használhatók: családi házak, apartmanok, irodák, bankok, ipari létesítmények,közintézmények.
speciális páncélszekrényzárak

SARGENT & GREENLEAF - S&G 6120 Elektronikus számkombinációs széfzár.

A Sargent & Greenleaf 6120-as modell kombinálja a könnyű használhatóságot és a magas biztonságot. A fejlett elektronika lehetővé teszi, hogy könnyen lehessen nyitni, vagy kódot változtatni a záron. Működtetés rendkívül egyszerű, csak be kell ütnie a kódot, és a zár kinyílik Megszünteti a napi zárás vagy a páncélszekrény nyitva hagyásának veszélyes gyakorlatát Automatikusan visszazár, amikor bezárja a páncélszekrény ajtaját Csupán néhány érintés a billentyűzeten és már meg is változtatta a kódokat Védelmet nyújt a találomra beütött kódokkal történő nyitással és a manipulációval szemben Biztonságos és megbízható motoros zárnyelv működtetés Rugalmas interfész lehetőségeinek köszönhetően képes együttműködni a biztonsági rendszerekkel, az időzárás riasztórendszerekkel és a zártláncú televíziós megfigyelőrendszerekkel Lehetővé teszi, hogy többen is használják, ugyanakkor Önnek több lehetősége is van a hozzáférés ellenőrzésére Programozható nyitáskésleltetés 9 percig.

MABISZ: A kategória Bruttó: 84.560 Ft


SARGENT & GREENLEAF -S&G Z03 D-Drive Elektronikus számkombinációs széfzár

Elektronikus közvetlen nyitású számkombinációs széfzár. Az elmúlt 150 év tapasztalatát felhasználva tervezték üzleti, banki és kormányzati értéktároló szekrények védelmére. Beállítható időkésleltetés 1-99 percig. Időbüntetés hibás kód bevitele esetén, Közvetlen nyitású, vagyis a zárnyelv behúzásához és kiengedéséhez a tasztatúra eltekerése szükséges, 1 000 000 lehetséges kód. Több felhasználású (1-Mester, 1-Adminisztrátor, és 7 db felhasználó kód) vagy dual felhasználású ( a zár nyitásához 2 kód bevitele szükséges). Opcionálisan Csendes Riasztó, és Távoli Engedélyező modul kompatibilis riasztórendszerbe való bekötéshez

MABISZ: B kategória Bruttó: 60.500 Ft


SARGENT & GREENLEAF - S&G 6124 Elektronikus számkombinációs széfzár

Az S&G 6124 zár rendkívüli rugalmasságot és nagyobb kezelési felügyeletet biztosít A zár működtetése sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos tárcsás záraknál. A zár nyitásához, csak a saját kódját kell beütnie, nem kell számtárcsákat forgatnia Megakadályozza a zár nyitva felejtését, mivel amikor becsukja a páncélszekrény ajtaját, a zár automatikusan visszazár, amit hangjelzéssel is jelez Lehetővé teszi, hogy az alkalmazottaknak saját kódjaik legyenek Csupán néhány érintés a billentyűzeten és az erre felhatalmazott személy már meg is változtatta a kódokat, szabadon állítható a nyitáskésleltetési időtartam 1-99 percig Védelmet nyújt a találomra beütött kódokkal történő nyitással szemben, mivel négy hibás kódbevitel után 15 percre letiltja a kódbevitelt Az opcionálisan választható csendes riasztás funkcióval, kényszerítés esetén, anélkül küldhet segélyjelzést a használó, hogy azt gyanítaná a rabló A zárnyelv motoros működtetése biztonságos és megbízható, amelyet két 9 voltos elem vagy hálózati adapter lát el tápfeszültséggel Rugalmas interfész lehetőségeinek köszönhetően képes együttműködni a biztonsági rend-szerekkel, az időzárás riasztórendszerekkel és a zártláncú televíziós megfigyelőrendszerek-kel

MABISZ: B kategória Bruttó: 95.600 ft


SARGENT & GREENLEAF - S&G 8550 Mechanikus számkombinációs széfzár

A S&G 8550-es manipuláció védett kombinációs zárak egy kézzel is működtethető, így egyesíti a kiemelkedő biztonságot a könnyű kezelhetőséggel. A két utas réz vivőkerék és a két utas tengely lehetővé teszi, hogy a zárat jobbra, balra, felfelé vagy lefelé szereljük fel A műanyag tárcsákkal szerelt (UL 1R) változat pedig ellenáll a rádióizotópos vizsgálatnak is 1 000 000 lehetséges kombináció Szabadalmaztatott S&G forgatónyomaték beállítás a nyitó tárcsákhoz, amely védelmet biztosít a rezegtető támadás ellen Belső kioldózár, amely védelmet nyújt a tárcsa-, vagy tengelyfúrásos támadás ellen Egyszerű a használat, egy kézzel is nyitható, hasonlóan a hagyományos kódzárakhoz

MABISZ: B kategória Bruttó: 115.300 Ft


SARGENT & GREENLEAF - S&G 8410 Mechanikus számkombinációs széfzár

A S&G 8410-es manipulációvédett kombinációs zár. A különleges, több irányba elcsúszó vivőkerék védelmet nyújt a manipulációs nyitás ellen (UL 1). A műanyag tárcsákkal szerelt (UL 1R) változat pedig ellenáll a rádióizotópos vizsgálatnak is. 1 000 000 lehetséges kombináció Szabadalmaztatott S&G forgatónyomaték beállítás a nyitó tárcsákhoz, amely védelmet biztosít a rezegtető támadás ellen. Belső kioldózár, amely védelmet nyújt a tárcsa-, vagy tengelyfúrásos támadás ellen.

MABISZ: B kategória Bruttó:165.600 Ft


SARGENT & GREENLEAF - S&G 6730 Mechanikus számkombinációs széfzár

A S&G 6741-es négytárcsás modell, a lehetséges kombinációk száma 1000000 Szabadalmaztatott S&G forgatónyomaték beállítás a nyitó tárcsákhoz, amely védelmet biztosít a rezegtető támadás ellen Belső kioldózár, amely védelmet nyújt a tárcsa- vagy tengelyfúrásos támadás ellen A négy utas réz kilincskerék lehetővé teszi, hogy a zárat jobbra, balra, felfelé vagy lefelé (kiegészítő alkatrész nélkül) szereljük fel. Az esztergált réz alkatrészeknek és dupla zárású réz tárcsáknak köszönhetően megbízható és pontos a működése.

MABISZ: B kategória Bruttó:45.100 Ft

vissza