Split klíma berendezések telepítése, szervizelése

Nagyáruházi klíma készülékek.

A hipermarketek, és áruházak kínálatában rendszeresen megjelennek új és új nevű készülékek dömping áron. Sajnos a legtöbb vásárló nincsen tisztában vele, hogy az adott termék igazából milyen műszaki paraméterekkel rendelkezik. Megvásárlásukkor rendszerint csak a készülék ára az egyetlen tényező amit figyelembe vesznek. Csodák azonban ezen a téren sincsenek,

Többnyire tökéletesen fedi a készülék eladási árát! a tartalom

Rendszeresen "németes" hangzású neveket adnak olyan készülékeknek amiket a legrosszabb minőségű kompresszorokból, és egyéb alkatrészekből állítanak össze. Sőt, találkozni olyan esetekkel is amikor klíma gyártással nem is foglalkozó, amúgy jó nevű cégnek a neve van rámatricázva a készülékre! Nem véletlen, hogy a klímaszerelők, ha még el is vállalják az ilyen készülék beüzemelését, azt csakis garancia nélkül teszik. Ennek az is az oka, hogy ezek a dömping áras noname készülékek párszázas, ezres darabszámban felbukkannak, majd el is tűnnek a kínálatból. Semmiféle alkatrészt, szűrőt, távkapcsolót nem lehet hozzájuk beszerezni akár már következő évben sem. Gyárilag hibás készülékeknél a garancia úgy érvényesíthető, hogy a felszerelés után le kell szerelni, bevinni az áruházba, ott kicserélik, majd újra felszerelni. A szerelési költségek pedig az Ügyfelet terhelik ebben az esetben! Tehát a gyakran olcsónak tűnő klímából így lesz a világ legdrágább készüléke, és itt még nem is beszéltünk egy minőségi szerkezetnél elvárható 15-20 éves élettartamról, energiafogyasztásról, zajszintről sem!

Minden szezon elején, az első meleg beköszöntével, tucatjával kapok olyan hívásokat, hogy tavaly lett a klíma felszerelve, de nem működik, vagy csak a meleget fújja, segítsünk valahogyan. A kérdésemre, hogy mi a készülék típusa rendszerint egy ismeretlen márka neve hangzik el. Második kérdésemre, hogy miért nem azt hívják fel, aki felszerelte pedig az a válasz, hogy azért mert a "klímás szakember" telefonszáma már nem kapcsolható!

Ezért vásároljon mindig minőségi készüléket, megbízható helyről, garanciával!

Split klímaszerelés tarifái négy méteres csőhosszig:: 26.800 Ft.+Áfa

Mely tartalmazza:

A klíma készülék kültéri egységének és beltéri egységének a felszerelését, szívó és nyomó vezeték összekötését szigetelt vörösrézcsövekkel, a kondenzációs víz elvezetését, elektromos vezérlő kábelezést és azok bekötését a készülékbe érvég védő hüvelyekkel ellátva, vezetékek nyomvonalának kialakítását a szükséges faláttöréssel, kábelcsatorna felszerelését, falba süllyesztett vezetékek esetén a falhornyok elkészítését. Minőségi klímaszerelés minőségi szerszámokkal! A klímaszerelés folyamán Bosch Hitachi fúrógéppel készítjük el a szükséges furatokat. Beüzemelés előtt elvégezzük a nyomáspróbát, szivárgás vizsgálatot, vákuumolást, hűtőközeg rátöltést, majd beüzemeljük a klímakészüléket. Szerelés végeztével magunk után feltakarítunk és a klíma csomagolását elszállítjuk. A felhasználót kioktatjuk a klíma készülék helyes használatáról, a készülékhez kapott beüzemelési jegyzőkönyvet kitöltjük. Split klímaszerelés anyagköltsége: cca 20.000 Ft.+Áfa

A klíma szerelésnél felhasznált anyagok:
A klíma kültéri egység felszerelése: klíma tartókonzol, klíma rezgéscsillapító, csavarok, alátétek, tiplik. - A klíma beltéri egység felszerelése: kábelcsatorna, MTK kábel, érvég hüvelyek, csavarok, alátétek, tiplik, kondenzvíz elvezető cső. A split klíma kültéri és beltéri egység összekötése: szigetelt 10-12mm. szívó rézcső, szigetelt 6mm nyomó rézcső. Négy métert meghaladó csőhossz felára 3700 Ft+Áfa/fm. Split klíma karbantartás munkadíja anyagköltséggel: 11.000 Ft.+Áfa Az árak a split klíma, 3 méteres szerelési magasságáig, téglaépületben, egyszeri faláttöréssel érvényesek. Ezektől eltérő esetekben a klímaszerelés ára változhat.

A split klíma készülékeket, csak szakképzett klímaszerelő telepítheti!

További információkért keressen személyesen.

vissza